Adverteren op Autobaak.nl

Bereik eenvoudig mensen die op zoek zijn naar auto gerelateerde informatie.

50.000 bezoekers per mnd

Target op merk en model

Blog, advertentie of backlinks

Waarom adverteren op Autobaak

Autobaak.nl biedt garages de unieke mogelijkheid om te communiceren met maandelijks meer dan 50.000 mensen, die op zoek zijn naar onderhoudsinformatie over hun auto. 

Op de populaire term “distributieriem vervangen + merk en model” staat de site voor alle relevante merken en modellen in de top 3 van de zoekresultaten van Google. 

Deze bezoekers worden opgeslagen als doelgroep. Hierdoor zijn ze met banners direct te benaderen voor specifiek onderhoud. 

 

Advertentiemogelijkheden

  • U levert een blog aan inclusief uitgaande (do follow) links
  • Wij schrijven een blog inclusief uitgaande (do follow) links
  • Uitgaande link op bestaande pagina
  • Plaatsen van een banner op bestaande pagina

Aanvullende info

  • Snelle plaatsing op onze website.
  • Als u ook afbeeldingen wilt plaatsen bij de blogs dan is dat uiteraard mogelijk, wij ontvangen dan graag de gewenste afbeeldingen aanvullende info. Let op! Het is zonder toestemming van derde niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, content en foto’s voor een advertentie, blogartikel te gebruiken.
  • Opdrachten of verdere vragen kunt u mailen naar info@autobaak.nl

Kerncijfers

Daarnaast een overzicht van de meest bezochte pagina’s hieronder. Deze pagina’s hebben verschillende onderwerpen, maar doorgaans komen de bezoekers op “distributieriem – merk / model” binnen. Daarnaast ranken we goed op het autolampen overzicht: 

(Dit zijn de meest bezochte pagina’s van september 2020)

autobaak analytics bezoekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adverteren op merk en model

Het is zoals hierboven goed zichtbaar is mogelijk om op een specifiek merk en zelfs model te adverteren. Het plaatsen van een afsprakenformulier is toegestaan op de pagina. 

Daarnaast kan er gewerkt worden met promotiecodes. Hierdoor neemt de kans toe op een daadwerkelijke afspraak in jullie werkplaats. In online marketing is een conversie percentage van 2% gangbaar. Dit wil zeggen dat er bij 2000 maandelijkse bezoekers, 40 aanvragen mogelijk zijn. 

Met remarketing kan het aantal afspraken verdubbelen 

Een unieke service die het aantal afspraken kan laten verdubbelen is het toepassen van remarketing. Zodra een bezoeker op bijvoorbeeld de pagina van de VW Polo komt – https://autobaak.nl/vw-volkswagen-polo/  – wordt deze opgeslagen als doelgroep. Vervolgens kan deze bezoeker via andere websites en social media worden benaderd en indien gewenst direct worden doorgestuurd naar een voor jullie op maat gemaakte landingspagina. 

Remarketing voor autobaak

Door vanuit de interesse van een bezoeker een banner in te zetten op bijvoorbeeld Facebook, wordt de kans op een actie enorm verhoogt. En is een gemiddelde conversie van 4% goed haalbaar. In het eerder genoemde voorbeeld wordt het aantal aanvragen voor het vervangen van een distributieriem verdubbeld naar 80. 

Stuur een mail of vul het onderstaande formulier in om de tarieven te ontvangen. Dit zijn standaard tarieven, er zijn in overleg ook combinatie van media inzet mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden door ons te mailen op info@autobaak.nl

Meer info over adverteren?

Geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden? Laat het ons gerust weten!

Ja, ik ontvang graag meer info
(of stuur een e-mail naar info@autobaak.nl)

1 + 11 =

nl_NLNL