Betalen, verzendkosten en retourneren

Verzendkosten

 • Nederland: De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen € 7,-. Dit is voor een regulier pakket inclusief track-and-trace via de vervoerder DPD. Je ontvangt de trackinginformatie zodra het pakket is opgehaald door de vervoerder.
 • België: De verzendkosten voor verzendingen binnen België bedragen € 10,-. Dit is voor een regulier pakket inclusief track-and-trace via de vervoerder DPD. Je ontvangt de trackinginformatie zodra het pakket is opgehaald door de vervoerder.
 • Duitsland: De verzendkosten voor verzendingen binnen Duitsland bedragen € 10,-. Dit is voor een regulier pakket inclusief track-and-trace via de vervoerder DPD. Je ontvangt de trackinginformatie zodra het pakket is opgehaald door de vervoerder.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren diverse betaalmogelijkheden zoals:

 1. iDEAL
 2. Credit Card
 3. PayPal
 4. ApplePay
 5. BanContact / MisterCash (voor België)
 6. Sofort (voor Duitsland)
 7. KBC/CBC (voor België)
 8. Belfius (voor België)

De betalingen verlopen op een veilige manier via onze payment provider Mollie. Zodra de betaling en bestelling voltooid zijn ontvang je van ons een bevestigingsmail en houden wij je op de hoogte van de levering.

Levering en bezorging

Onze producten worden binnen Nederland, België en Duitsland verzonden met DPD, over het algemeen geldt dat bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst nog dezelfde dag worden verzonden. Na verzending van de bestelling ontvang je de trackinformatie per mail. Mocht een besteld artikel niet op voorraad liggen en de levertijd langer zijn dan verwacht dan laten wij dit per ommegaande aan je weten.

Retourneren

Bij Autobaak.nl heb je vanaf de dag van aflevering van het bestelde artikel 14 dagen om je bestelde artikelen te retourneren. Binnen deze 14 dagen vragen we je om aan ons melden dat je van de aankoop af wenst te zien. Na deze melding heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. De verzendkosten voor het retoursturen van de artikelen komen voor jouw rekening.

Wij nemen alleen artikelen retour die in oorspronkelijke verpakking zitten en in nieuwstaat verkeren. Het schrijven op de verpakking of het plakken van de stickers op de verpakking is niet toegestaan, gebruik dan ook een omdoos wanneer je de producten aan ons retourneert. Indien je de artikelen monteert of verder gebruikt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, kunnen wij je aansprakelijk stellen voor de waardevermindering. Is er sprake van transportschade dan verzoeken wij je om dit binnen 24 uur na ontvangst van het pakket aan ons te melden per email.

Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs.

Na het retourneren van de artikelen zullen wij deze inspecteren en het aankoopbedrag aan je terugstorten. Let op, de verzendkosten van de heenzending worden alleen vergoed indien de gehele order geretourneerd wordt. Je kunt het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding ontvangen op je rekening.

 

nl_NLNL