Füllen Sie Ihre Werkstatt zusammen mit autobaak.nl

Einfaches Erreichen von Personen, die nach Wartungsinformationen suchen

50.000 Besucher pro Monat

Ziel nach Marke und Modell

Ausschließlichkeit pro Seite

Warum auf Autobaak werben

Autobaak.nl biedt garages de unieke mogelijkheid om te communiceren met maandelijks meer dan 50.000 mensen, die op zoek zijn naar onderhoudsinformatie over hun auto. 

Zum populären Begriff “distributieriem vervangen + merk en model” staat de site voor alle relevante merken en modellen in de top 3 van de zoekresultaten van Google. 

Deze bezoekers worden opgeslagen als doelgroep. Hierdoor zijn ze met banners direct te benaderen voor specifiek onderhoud. 

Die wichtigsten Zahlen

Een overzicht van de meest bezochte pagina’s staat hieronder. Deze pagina’s hebben verschillende onderwerpen, maar doorgaans komen de bezoekers op “distributieriem – merk / model” binnen. Daarnaast ranken we goed op het autolampen overzicht: 

(Dit zijn de meest bezochte pagina’s van september 2020)

autobaak analytics Besucher

 

Werbung nach Marke und Modell

Het is zoals hierboven goed zichtbaar is mogelijk om op een specifiek merk en zelfs model te adverteren. Het plaatsen van een afsprakenformulier is toegestaan op de pagina. 

Daarnaast kan er gewerkt worden met promotiecodes. Hierdoor neemt de kans toe op een daadwerkelijke afspraak in jullie werkplaats. In online marketing is een conversie percentage van 2% gangbaar. Dit wil zeggen dat er bij 2000 maandelijkse bezoekers, 40 aanvragen mogelijk zijn. 

Met remarketing kan het aantal afspraken verdubbelen 

Ein einzigartiger Service, der die Zahl der Termine verdoppeln kann, ist das Remarketing. Sobald ein Besucher z. B. auf der Seite des VW Polo landet - https://autobaak.nl/vw-volkswagen-polo/  – wordt deze opgeslagen als doelgroep. Vervolgens kan deze bezoeker via andere websites en social media worden benaderd en indien gewenst direct worden doorgestuurd naar een voor jullie op maat gemaakte landingspagina. 

Remarketing für Autobaak

Door vanuit de interesse van een bezoeker een banner in te zetten op bijvoorbeeld Facebook, wordt de kans op een actie enorm verhoogt. En is een gemiddelde conversie van 4% goed haalbaar. In het eerder genoemde voorbeeld wordt het aantal aanvragen voor het vervangen van een distributieriem verdubbeld naar 80. 

Schicken Sie uns eine E-Mail oder füllen Sie das untenstehende Formular aus, um unsere Preise zu erhalten. Dies sind Standardsätze, auch Kombinationen von Medien sind möglich. Informieren Sie sich über die Möglichkeiten durch E-Mail.

In drei Schritten mehr Werkstattstunden füllen

 

Autobaak-Medienkarte

Ja, ich möchte die Preise erhalten:
(oder senden Sie eine E-Mail an [email protected])

13 + 8 =

de_DEGerman