Wanneer Distributieriem vervangen VW UP

De VW (Volkswagen) UP is de kleinste telg van VW welke vanaf 2011 wordt geproduceerd. Dit model is alleen met benzinemotoren geleverd. Hieronder vind je het overzicht van de distributieriem vervanginterval. Als je niet weet welke motor jouw auto heeft, dan kun je hieronder het kenteken invoeren.

Benzine varianten geproduceerd vanaf 2011 –

  • VW UP 1.0 i alle varianten = Geen eenduidige interval. Controleren bij 120 000 Kilometer en eventueel vervangen na 240 000 kilometer en maximaal 10 jaar. 

Meer info over de VW Up?

VW Up onderhoud, wat komt erbij te kijken? Met een stadsauto als de VW Up is het volkomen logisch om de auto regelmatig te controleren en te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat de technische staat zo goed mogelijk behouden blijft, heeft Volkswagen voor de VW Up een onderhoudsprogramma opgesteld waarin precies de onderhoudsintervallen zijn vastgelegd waarmee het voertuig gekeurd moet worden. Op deze pagina een overzicht met waardevolle tips voor alle VW-Up-rijders.

Motorolie vervangen VW Up!

Op zoek naar motorolie voor de (VW) Volkswagen Up? Op deze pagina een overzicht van alle modellen, de bijbehorende motorolie en de inhoud. 

nl_NLNL