Ben je als klusser op zoek naar de ideale bus? De vakmensen van Dutch Vans, dealer in betaalbare occasions, helpen je graag op weg. Hoewel smaken natuurlijk altijd verschillen en veel passende opties bestaan, zijn deze drie bussen naar onze mening uitblinkers in hun klasse. Ze voldoen aan de diverse behoeften van klussers, voor elke grootte van de klus.

Iveco Daily (Groot)

Voor grootschalige projecten en lange afstanden is de Iveco Daily onze favoriet. De Iveco Daily onderscheidt zich met een ruime, comfortabele cabine die lange ritten prettig maakt. De Daily biedt bovendien meer dan genoeg ruimte voor al je gereedschappen en materialen, met de mogelijkheid om rechtop te staan, tenzij je natuurlijk de twee meter overstijgt. Eventuele andere goede opties in deze klasse waar je eens naar zou kunnen kijken, zijn de Volkswagen Crafter, Renault Master en Mercedes-Benz Sprinter.

Ford Transit Custom (Middelgroot)

De Ford Transit Custom is een betrouwbare keuze voor middelgrote projecten. Deze bus wordt immers geroemd om zijn robuustheid en rijcomfort. De Transit Custom biedt voldoende ruimte voor al je gereedschappen en materialen, en blijft toch makkelijk manoeuvreerbaar in de stad en rijdt comfortabel op de snelweg. Een bijzonder pluspunt is de extra opslagruimte onder de cabine, toegankelijk vanuit de laadruimte. Perfect voor spullen die je minder vaak gebruikt (houd wel even rekening met de beperkte toegankelijkheid, als je andere spullen opslaat).

Volkswagen Caddy (Compact)

De Volkswagen Caddy kan met planken, rekken en tussenschotten aangepast worden voor een georganiseerde opslag van je gereedschap, terwijl er nog genoeg plek overblijft voor je materialen. De Caddy is ideaal voor in de stad en maakt het eenvoudig om snel tussen verschillende klussen te bewegen. Hij staat bekend om zijn comfort, wendbaarheid en efficiëntie, dankzij de zuinige motoren die bijdragen aan lagere brandstofkosten. Voor wie meer ruimte nodig heeft, is er de Maxi-versie, of kijk naar onze aanbevelingen voor grotere modellen.

Interesse in meer informatie?

Zoek je meer details over deze bedrijfswagens of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met Dutch Vans. Deze dealer uit Barneveld helpt je graag en heeft vrijwel altijd een geschikte (jong) gebruikte bedrijfswagen voor je op voorraad.

Dutch Vans is gevestigd in Barneveld, direct naast de snelweg A1. Daardoor is het bedrijf vanuit heel het land goed bereikbaar. Bovendien hebben ze bussen van een dealer kwaliteit, maar verkopen ze die voor een groothandelsprijs.

nl_NLNL