Je ziet ze veel rijden, de Renault Captur. En niet geheel zonder reden! Ben je op zoek naar een mooie, betrouwbare en betaalbare SUV? Dan is de Renault Captur een uitstekende keuze. De Captur is ruim, comfortabel, zuinig en voorzien van alle moderne gemakken. En dankzij het ruime aanbod occasions, is er voor ieder budget een Renault Captur Occasion te vinden.

Renault Captur, wat zeggen de gebruikers?

Sommige mensen weigeren compromissen te sluiten op het gebied van stijl en uitrusting als ze voor een praktische gezinsauto kiezen – en dat zijn het soort mensen dat door de Captur verleid zal worden. Veilig, stijlvol, rijk aan functies en rijplezier: de Renault Captur heeft het.

De Renault Captur is niet alleen populair vanwege de techniek en prestaties, maar ook vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het comfort. De auto is ruim en praktisch, met voldoende beenruimte voor- en achterin. De kofferbak is met 432 liter ook erg ruim, en kan zelfs worden vergroot tot 1.537 liter met de achterbank plat.

De Captur is ook voorzien van diverse handige features, zoals een multimediasysteem met touchscreen, climate control en cruise control. En dankzij de hoge zitpositie heb je een uitstekend zicht op de weg. Gebruikers van de Captur zijn erg tevreden over de auto. Ze waarderen met name het comfort, de ruimte, de zuinigheid en de betrouwbaarheid.

Techniek en Prestaties

De Renault Captur is verkrijgbaar met diverse benzinemotoren, dieselmotoren en als plug-in hybride variant. De benzinemotoren variëren van 95 pk tot 155 pk, en de dieselmotoren van 95 pk tot 115 pk. De plug-in hybride Captur heeft een vermogen van 160 pk en kan tot 50 kilometer volledig elektrisch rijden.

Ongeacht de motor die je kiest, rijdt de Captur altijd comfortabel en soepel. De besturing is licht en direct, en de ophanging is goed afgestemd. De Captur is ook verrassend zuinig, met een gemiddeld verbruik van 5,0 liter per 100 kilometer voor de benzinemotoren en 3,8 liter per 100 kilometer voor de dieselmotoren.

Uitvoeringen

De Renault Captur is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met namen Life, Zen en Intens. De Life-uitvoering is de basisuitvoering en is al voorzien van diverse handige features, zoals airconditioning, cruise control en Bluetooth. De Zen-uitvoering is voorzien van extra luxe, zoals lichtmetalen velgen, climate control en parkeersensoren. De Intens-uitvoering is de meest complete uitvoering en is voorzien van alle denkbare luxe, zoals lederen bekleding, een panoramisch dak en een Bose audiosysteem.

Captur Occasions

Ben je op zoek naar een Renault Captur occasion? Dan heb je een ruime keuze. Er zijn occasions te vinden met diverse motoriseringen, uitvoeringen en kilometerstanden. De prijzen van de occasions variëren van rond de €10.000,- voor een model met hoge kilometerstand, tot meer dan €30.000,- voor een nieuwere Captur met weinig kilometers.

Bij het kopen van een Renault Captur occasion is het belangrijk om goed te letten op de kilometerstand, de onderhoudshistorie en de staat van de auto. Het is ook een goed idee om de auto te laten keuren door een onafhankelijke partij. Hoe dan ook is deze Renault een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte SUV met een groot karakter. De auto is ruim, comfortabel, zuinig, betrouwbaar en voorzien van alle moderne gemakken. En dankzij het ruime aanbod occasions, is er voor ieder budget een Captur te vinden.

nl_NLNL