Een auto leasen is allang niet meer alleen voor bedrijven. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een lease auto. Ook de elektrische leaseauto wint steeds meer gebied. De voordelen van een leaseauto zijn dat je in een nieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand, Geen extra kosten meer voor onderhoud en wegenbelasting dus.Leasen is de toekomst.

Waarom een Kia E Niro ?

De Kia heeft al lang bewezen een goed presterend merk te zijn op de automarkt. Het merk draait al vele jaren mee en is er nu ook voor de mensen die graag elektrisch willen rijden maar daarvoor niet de jackpot willen betalen. Een Kia E Niro zit vol met de nieuwste innovaties waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën.

De Accu

Een super belangrijk onderdeel van een elektrische personenwagen is uiteraard de accu. Hoe ver kun je rijden op een volle accu en hoe lang duurt het opladen? De Kia E Niro beschikt over een accu met een actieradius van zo’n 375 kilometer. Op de snelweg laden van de accu gaat supersnel. Een controlelampje op het dashboard laat de laadstatus zien. Binnen dertig minuten staat de Kia weer gereed voor een nieuwe uitdaging. Er zijn weinig elektrische auto’s in deze prijsklasse die over zo’n grote actieradius beschikken. De Kia E Niro gaat dan ook heel efficiënt om met zijn energie. Zo wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamde regeneratief remmen. Dit ingenieuze remsysteem zorgt ervoor dat de auto compleet tot stilstand komt door af te remmen op de motor. De flippers aan het stuur zorgen voor extra remkracht en de energie die daaruit vrijkomt wordt ook nog eens opgeslagen in het accupakket.

Luxe en comfort

Kia staat voor luxe en comfort. De Kia E Niro heeft een stijlvol design met vele luxe opties. Zo is er Ambient Lighting in het interieur, waarmee je de kleur volledig afstemt op jouw stijl en stemming. Een elektronische parkeerrem, handige draaiknop op middenconsole in plaats van een handrem, interieur uit hoogwaardig materiaal en allerlei slimme innovaties. De Kia E Niro heeft het allemaal. Met zijn 204 pk en een vermogen van maximaal 150 kWh ga je in slechts 7,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De Kia E Niro is verrassend ruim te noemen. Veel royaler dan die van vergelijkbare auto’s. Door de in meerdere delen neerklapbare achterbank creëer je snel en handig een laadruimte van maar liefst 451 liter. Dat is heel wat praktische ruimte extra. Door de hogere zitpositie voorin heb je een prima overzicht. Achterin is plaats voor drie personen. Ook zij profiteren op de achterbank van stoelverwarming. In veel andere wagens is dit alleen van toepassing voor de bestuurder en bijrijder.

Gunstige leaseprijs

Als we de actieradius en de ruimte vergelijken met andere elektrische auto’s komt de Kia E Niro naar voren als één van de aantrekkelijkste auto’s om te leasen. Kosten voor onderhoudsbeurten, wegenbelasting en keuringen zijn allemaal verrekend in de maandprijs die je betaald over een zelf te kiezen termijn van 3 tot 5 jaar.

nl_NLNL